Betingelser for opholdet

Vaccinationer

Din hund skal være vaccineret mod hundesyge, parvovirus, hepatitis (leverbetændelse) og kennelhoste for at kunne opholde sig på Hundefristedet, da det er vigtigt at mindske risikoen for sygdom og smittespredning blandt hundene.

Du bedes derfor sende os billeder af hundens seneste vaccinationsattest/sundhedsbog, hvor de seneste vaccinationer samt hundens chipnummer fremgår, da vi skal kunne fremvise det for dyrlægen ved behov. 

  • Hundesyge, parvovirus og hepatitis er med i den årlige/3 årige vaccination af hunde.
  • Kennelhoste skal der derimod vaccineres for separat hos dyrlægen, da denne vaccine gives nasalt (i næsen) eller oralt (i munden).
  • Lopper og flåter – vi anbefaler, at du behandler din hund mod lopper og flåter før opholdet.

Bemærk, hunden skal være nasalt eller oralt vaccineret mod kennelhoste minimum 3 dage før ophold på Hundefristedet.

Forsikring og sygdom

Vi gør opmærksom på, at hundens ophold på Hundefristedet er på ejerens ansvar. Din hund skal derfor være forsikret med den lovpligtige hundeansvarsforsikring. Hunden kan have samkvem med andre hunde, og den vil ikke være under konstant opsyn.

Hunde, der er i dårlig fysisk form, kan være trætte og ømme i deres muskler efter opholdet, da de typisk vil være aktive i løbet af dagen. Hvis din hund bliver syg eller kommer galt afsted, kontakter vi vores tilknyttede dyrlæge, så hunden får den påkrævede behandling. Dette vil være på din regning som hundens ejer, og du vil naturligvis blive kontaktet og informeret herom.

Indskrivning, pris og betaling

Forud for opholdet bedes du udfylde og underskrive en indskrivningsseddel. 

Indskrivningssedlen skal være os i hænde senest 14 dage før opholdet. Ved booking med kortere varsel end 14 dage beder vi om indskrivningssedlen senest 2 dage før opholdet. Sammen med indskrivningssedlen aftales tidspunkter for aflevering og afhentning af hunden.

Hvis ovennævnte frister overskrides, uden at det er aftalt med os, forbeholder vi os ret til at annullere bookingen, da vi har brug for oplysningerne i vores planlægning. I så fald bliver du naturligvis orienteret herom.

Indskrivningssedlen bedes du udfylde, underskrive i hånden og sende til os på mail. Tag et billede af sedlen, og send det sammen med billeder af de seneste vaccinationer og den side i vaccinationsbogen, hvor hundens chipnummer fremgår.

Bemærk:

Ankomstdage og afrejsedage regnes som hele betalingsdage, dvs. der betales for hver påbegyndt dato. Betaling sker ved starten af opholdet og for hele det bestilte ophold.

Hvis du aflyser mindre end 7 dage inden opholdet, betaler du halvdelen af beløbet. Ved aflysning på dagen for aftalt ankomst betaler du det fulde beløb. Ved afkortning af opholdet betaler du for hele det bestilte ophold. Ovennævnte skyldes, at vi sandsynligvis har afvist andre kunder for at gøre plads til din aftale.

Du finder indskrivningssedlen her