Betingelser for opholdet

Vaccinationer

Din hund skal være vaccineret mod hundesyge, parvovirus, hepatitis (leverbetændelse) og kennelhoste for at kunne opholde sig på Hundefristedet, da det er vigtigt at mindske risikoen for sygdom og smittespredning blandt hundene.

Du bedes derfor sende os billeder af hundens seneste vaccinationsattest/sundhedsbog, hvor de seneste vaccinationer samt hundens chipnummer fremgår, da vi skal kunne fremvise det for dyrlægen ved behov. 

  • Hundesyge, parvovirus og hepatitis er med i den årlige/3 årige vaccination af hunde.
  • Kennelhoste skal der derimod vaccineres for separat hos dyrlægen, da denne vaccine gives nasalt (i næsen) eller oralt (i munden).
  • Lopper og flåter – vi anbefaler, at du behandler din hund mod lopper og flåter før opholdet.


Bemærk, hunden skal være nasalt eller oralt vaccineret mod kennelhoste minimum 3 dage før ophold på Hundefristedet.

Forsikring og dyrlægebesøg

Vi gør opmærksom på, at hundens ophold på Hundefristedet er på ejerens ansvar, og Hundefristedet kan ikke gøres ansvarlig ved evt. pludselig død eller opståede skader på hunden eller dennes ejendele under opholdet i pensionen. Din hund skal være forsikret med den lovpligtige hundeansvarsforsikring. Hunden kan have samkvem med andre hunde, og den vil ikke være under konstant opsyn.

Hvis din hund under opholdet efter vores skøn bliver syg eller tilskadekommen, kontakter vi dyrlæge, så hunden får den påkrævede behandling. Konsultation hos dyrlæge vil altid være på din regning som hundens ejer, og du vil naturligvis blive kontaktet og informeret herom. Hvis det ikke er muligt for os at få kontakt til dig som ejer eller til din oplyste anden kontaktperson, handler vi på dine vegne.

Indskrivning, pris og betaling

Forud for opholdet bedes du udfylde og underskrive en indskrivningsseddel for din hund. Hvis du har to hunde, udfyldes en seddel for hver hund.

Indskrivningssedlen skal være os i hænde senest 14 dage før opholdet.

Hvis ovennævnte frist overskrides, uden at det er aftalt med os, forbeholder vi os ret til at annullere bookingen, da vi har brug for oplysningerne i vores planlægning. I så fald bliver du naturligvis orienteret herom.

Indskrivningssedlen bedes du udfylde, underskrive i hånden og sende til os på mail. Tag et billede af den udfyldte og underskrevne seddel, og send det sammen med billeder af de seneste vaccinationer og den side i vaccinationsbogen, hvor hundens chipnummer fremgår.

Bemærk:

Ankomstdage og afrejsedage regnes som hele betalingsdage, dvs. der betales for hver påbegyndt dato. Betaling sker ved starten af opholdet og for hele det bestilte ophold.

Hvis du aflyser mindre end 7 dage inden opholdet, betaler du halvdelen af beløbet. Ved aflysning på dagen for aftalt ankomst betaler du det fulde beløb. Ved afkortning af opholdet betaler du for hele det bestilte ophold. Ovennævnte skyldes, at vi sandsynligvis har afvist andre kunder for at gøre plads til din aftale.

Du finder indskrivningssedlen her