Indskrivning, ankomst og afhentning

Indskrivning

Forud for opholdet bedes du udfylde og underskrive en indskrivningsseddel. Indskrivningssedlen skal være os i hænde senest 14 dage før opholdet. Ved booking med kortere varsel end 14 dage beder vi om indskrivningssedlen senest 2 dage før opholdet. Sammen med indskrivningssedlen aftales tidspunkter for aflevering og afhentning af hunden.

Hvis ovennævnte frister overskrides, uden at det er aftalt med os, forbeholder vi os ret til at annullere bookingen, da vi har brug for oplysningerne i vores planlægning. I så fald bliver du naturligvis orienteret herom.

Indskrivningssedlen udfyldes, underskrives i hånden og sendes til os på mail. Tag et billede af sedlen, og send det sammen med billeder af de seneste vaccinationer samt den side i vaccinationsbogen, hvor hundens chipnummer fremgår.

Bemærk:

Hvis du aflyser mindre end 7 dage inden opholdet, betaler du halvdelen af beløbet. Ved aflysning på dagen for aftalt ankomst betaler du det fulde beløb. Ved afkortning af opholdet betaler du for hele det bestilte ophold. Ovennævnte skyldes, at vi sandsynligvis har afvist andre kunder for at gøre plads til din aftale.

INDSKRIVNINGSSEDDEL – TRYK HER

Ankomst og afhentning

Ankomst og afhentning af din hund foregår på de tidspunkter, som vi har aftalt med dig. Det er vigtigt, at du overholder de aftalte tidspunkter, så vi kan have rolige rammer omkring hundene og afpasse det i planlægningen.

Hvad skal medbringes

Vi beder om, at du medbringer hundens vanlige sele og snor, så vi kan gå en tur med den. Vi sørger for tæpper, dyner, kurve, håndklæder og forskellige slags legetøj. Du er dog velkommen til at medbringe hundens egen seng/tæppe, hvis det ønskes. Hvis hunden medbringer eget legetøj, kan det ikke garanteres at komme med retur – de fleste hunde nyder alligevel at lege med noget nyt, så lad det gerne blive hjemme 🙂

Hundene fodres som udgangspunkt med pensionens tørfoder, men du er naturligvis også velkommen til at medbringe hundens vanlige foder. I så fald beder vi om, at det medbringes i afmålte portioner.