Hundepasning Aalborg

Hundepasning nær Aalborg

Skal din hund passes et sted, hvor der er trygt, komfortabelt og højt til loftet? “Hundefristedet” er navet på den velrenommerede hundepasning nær Aalborg, som har egen hundeskov og mulighed for dagpleje. 

Dit kæledyr kommer til at trives både psykisk og fysisk, mens du er på arbejde, eller når du og familien rejser afsted på ferie.

Derfor er den nordjyske hundepension et populært valg

Der er flere grunde til, at hundeejere over hele Nordjylland vælger at køre til Fjerritslev, når familiens firbenede ven skal passes. Hundefristedet er beliggende cirka 30 minutters kørsel fra Aalborg. Uanset om dit kæledyr skal passes i en uge eller mere, eller om den er i dagpleje, kommer den til at få sin egen, opvarmede bås med behagelige gulvvarme. 

Dit kæledyr får masser af frihed og bevægelsesmuligheder, når du vælger hundepasning nær Aalborg. Den har adgang til en stor og aflukket løbegård, hvor den kan lunte ud, når det passer den. Og hver dag er der planlagte gåture i fri natur, hvor alle sanserne hos kæledyret stimuleres. 

Det enestående ved Hundefristedet er den private hundeskov, der befinder sig op ad pensionens bygninger. 

Professionel pension, der sætter dit kæledyrs behov øverst

Ejeren af Hundefristedet er uddannet hundeholder og opdrætter hos Dansk Kennel Klub. Der føres tæt og løbende kontrol med hygiejnen og kvalitetsstandarden hos pensionen, så det sikres, at kæledyrene har de bedste rammer. Hundepensionen nær Aalborg har besøg af tilknyttede dyrlæger cirka 2 gange om året. Og pensionen har deres egen dyretandlæge, som har privat klinik kort afstand fra Hundefristedet. 

Alle hundeejere er velkomne til at besøge hundepasningen nær Aalborg for at besigtige de fysiske rammer. Besøget skal ske efter aftale, så det ikke forstyrrer dagligdagen for kæledyr og de ansatte.

Hundepensionen har åbent alle dage, og der kan laves individuelle aftaler efter behov.