Hundepension Fjerritslev

Skal din firbenede, bedste ven have den skønneste tid, mens du er på ferie? Eller har dit kæledyr behov for at være i trygge og selskabelige omgivelser, mens du er afsted på arbejde?

Hundefristedet er den populære hundepension i Fjerritslev, hvor alle velopdragne hunde uanset størrelse, race og alder er velkomne. 

Hyggelige rammer der er skabt til fremme trivslen

Hos Hundefristedet kommer din bedste ven til at være i komfortable og afslappede rammer. Hundepensionen holder til i en moderne bygning, der er bygget til formålet. Der er rummelige og lyse værelser, der giver masser af dagslys. Og der er indlagt gulvvarme i alle båse, så kæledyrene har det lunt og rart hele året rundt. 

Udenfor er der en stor løbegård med græs, som dit kæledyr frit kan besøge og boltre sig på. Det unikke ved hundepensionen i Fjerritslev er, at den har sin helt egen private hundeskov på 1hk. Her er det kun kæledyr fra Hundefristedet, der har adgang.

Besøg Hundefristedet og få oplevelse af mulighederne

For dig som kæledyrsejer har det stor betydning at kunne besøge dét sted, du overvejer at lade din hund blive passet, mens du er på job, ferie eller weekendophold.

Hos Hundefristedet er der mange loyale kunder, som har deres kæledyr i enten feriepasning eller i dagpleje. I hundepensionen er det kæledyrenes behov og hensyn, der vejer tungest. Alle hundeejere er velkomne til at aflægge den professionelle hundepension et besøg, der skal ske efter aftale. Pensionen har åbent alle dage, og du skal booke tid til besøg, så det sikres, at det passer ind i kæledyrenes hverdag.

Ejeren af den nordjyske hundepension er uddannet hundeholder og opdrætter ved Dansk Kennel Klub. På hjemmesiden kan du downloade kontrolrapporter fra Veterinærstyrelsen, der giver dig et godt indblik i kvalitet og hygiejnestandard i hundepensionen.