Hundepension Nordjylland

Hundepension i Nordjylland

Hundeejere kan have forskellige behov i forhold til at få deres firbenede venner passet enten fast i dagtimerne eller i en kort periode. Står du og familien overfor at skulle på ferie? Eller har din hund svært ved at være alene hjemme, mens du er på job?

“Hundefristedet” er den veletablerede og populære hundepension i Nordjylland, der befinder sig i Fjerritslev. 

Giv dit kæledyr de bedste rammer når du er på ferie eller job

Hundefristedet tilbyder både feriepasning samt dagpleje. Uanset om du har en aktiv, ung hund eller en senior-hund, skal dit kæledyr være i både behagelige og trygge rammer, når det ikke kan være hjemme hos dig. Den nordjyske hundepension har til huse i en stor og moderne bygning, der er tegnet og opført til formålet om at tilgodese hundes fysiske og mentale behov.

Din hund kommer til at få sin egen bås, når den bliver passet hos Hundefristedet. I alle båse er der gulvvarme, og dit kæledyr har fri adgang til en stor løbegård, hvor der kan motioneres og undersøges dufte. 

Tæt ved hundepensionen i Nordjylland er der en privat hundeskov, som kun ejer, ansatte og kæledyr fra Hundefristedet må bruge. Det er her, dagens aktiviteter og gåture finder sted, og hvor din hund er i rolige, spændende og naturlige omgivelser.

Book tid til pasning af dit kæledyr i dag

Har du brug for at besøge Hundefristedet, før du booker dagpleje eller ferieplads til dit kæledyr, skal du kontakte hundepensionen for at lave en aftale. Hos Hundefristedet tages der hensyn til kæledyrenes behov for struktur og forudsigelige rammer, og derfor skal besøg planlægges. 

Ejeren af den kvalitetsbevidste hundepension i Nordjylland er uddannet opdrætter og hundeholder under Dansk Kennel Klub. På hjemmesiden kan du læse kontrolrapporter fra Veterinærstyrelsen, som uanmeldt kommer på besøg hos hundepensioner landet over cirka én gang om året.